Harroui-transfer nog niet rond, 'Sparta grijpt naast oude bekende Burger'

Harroui-transfer nog niet rond, 'Sparta grijpt naast oude bekende Burger'

23-08-2021 15:54
29

Spartaan Abdou Harroui was al afgereisd naar Engeland om een transfer af te ronden, maar dat is tot op heden nog altijd niet gebeurd. Sparta kan daardoor nog niet doorschakelen, laat technisch directeur Henk van Stee weten aan RTV Rijnmond.

Harroui was zaterdag niet van de partij tegen Heracles Almelo en was in verregaande onderhandeling met Nottingham Forest. De middenvelder heeft echter nog altijd niet getekend: volgens RTV Rijnmond komt het doordat er meer clubs in de markt zijn.

De kans is nog altijd groot dat Harroui na 1 september geen speler van Sparta meer is. De Kasteelclub kan echter pas naar vervangers kijken als de handtekeningen gezet zijn. "Ook ik zie wel dat het elftal versterkingen nodig heeft, maar wij kunnen pas schakelen als we het geld van de transfer binnen hebben", beaamt Van Stee.

Sparta dreigt ook nog Laros Duarte kwijt te raken: de middenvelder wordt nadrukkelijk gevolgd door FC Groningen. De huidige nummer veertien van Nederland hoopte ook nog op oude bekende Wouter Burger, die vorig seizoen werd gehuurd van Feyenoord, maar heeft een blauwtje gelopen. De verdediger annex middenvelder wil graag bij Feyenoord blijven.