NEC gaat zich nog roeren op de transfermarkt: 'Ik zie aan Ted dat we bezig zijn'

NEC gaat zich nog roeren op de transfermarkt: 'Ik zie aan Ted dat we bezig zijn'

23-08-2021 17:33
25

NEC is nog niet klaar op de transfermarkt. De Nijmegenaren, die afgelopen vrijdag hun eerste zege van dit Eredivisie-seizoen boekten, hopen nog een spits toe te kunnen voegen aan de selectie.

PEC Zwolle werd vrijdag met 2-0 verslagen en Ali Akman, de van Eintracht Frankfurt gehuurde spits, maakte de openingstreffer. "Maar om nu te zeggen dat we daardoor geen extra spits meer nodig hebben, is wel heel opportunistisch", zegt trainer Rogier Meijer tegen De Gelderlander. "Ali is pas negentien jaar oud en zal dit seizoen ook mindere periodes hebben. Soms wil je ook wel eens wat forceren tijdens een wedstrijd."

Eerder deze transferperiode lukte het NEC niet om een frontspeler met ervaring binnen te halen. Kaveh Rezaei had naar het Goffertstadion moeten komen, zoals VoetbalPrimeur onthulde, maar die gaf op het laatste moment de voorkeur aan OH Leuven. Algemeen directeur Wilco van Schaik wanhoopt niet. "We zijn nog niet klaar en ik zie ook aan Ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) dat we nog bezig zijn. Als het kan, gaan we nog meedoen."