Willem II en Twente akkoord: huurdeal en optie tot koop op overbodige controleur

Willem II en Twente akkoord: huurdeal en optie tot koop op overbodige controleur

23-08-2021 18:57
38

Godfried Roemeratoe speelt dit seizoen op huurbasis voor Willem II. De 22-jarige middenvelder wordt gehuurd van FC Twente en de Tricolores hebben ook een optie tot koop bedongen.

Roemeratoe was vorig jaar nog basisspeler in de Grolsch Veste, maar maakt door de komst van spelers als Michal Sadílek en Michel Vlap geen kans meer op een vast plekje bij de eerste elf van trainer Ron Jans. Bij Willem II krijgt de controleur die kans wel. "Ik ben toe aan een nieuwe club en stad", zegt hij op de site van de Tilburgers.

Na vijftig Eredivisie-wedstrijden voor de Tukkers zoekt Roemeratoe het dus verder van huis. "In de voorbereiding raakte ik licht geblesseerd en haalde FC Twente nieuwe spelers. Ook begon ik aan mezelf te merken dat ik toe was aan een nieuwe stap, een nieuwe club en stad. Willem II is de perfecte kans voor mij."

FC Twente en Willem II zijn een huurdeal tot het einde van het huidige seizoen overeen gekomen. Voor welk bedrag de Tricolores Roemeratoe over kunnen nemen, is niet duidelijk.