'Mbappé denkt aan vertrek en staat in salaris-pikorde achter Messi en Neymar'

'Mbappé denkt aan vertrek en staat in salaris-pikorde achter Messi en Neymar'

23-08-2021 20:50 Laatste update: 22:31
78

Paris Saint-Germain houdt steeds serieuzer rekening met een vertrek van Kylian Mbappé. De contractonderhandelingen met de rappe aanvaller verlopen stroef.

Er is PSG veel aan geleden om met Neymar, Lionel Messi en Mbappé een sterrentrio in de voorhoede te hebben en twee van de drie spelers zijn voorlopig gebonden. Laatstgenoemde echter nog niet: hij ging niet akkoord met een vijfjarig contractvoorstel, volgens RMC Sport omdat hij een minder salaris zou opstrijken dan zijn twee compagnons in de aanval.

Het contract van Mbappé loopt nog maar tot medio 2022 en dus zou een vertrek in deze transferperiode een optie kunnen zijn voor de Parijzenaars om nog geld aan hem te verdienen. Real Madrid wordt al maandenlang genoemd als volgende bestemming voor de wereldkampioen van 2018 en de Spanjaarden overwegen een bod.

Als Real inderdaad concreet wordt en PSG besluit dat ze Mbappé kwijt willen, is een kans op een transfer volgens RMC Sport 'zeer groot'. Voorlopig zijn de pogingen om een nieuw contract af te sluiten echter nog niet gestaakt en doet de Franse grootmacht er alles aan om zijn groeibriljant binnenboord te houden.