Ajax weigert bod, Perez stomverbaasd: 'Hij lijkt mij toch geen onmisbare speler?'

Ajax weigert bod, Perez stomverbaasd: 'Hij lijkt mij toch geen onmisbare speler?'

Gepubliceerd: maandag 23 augustus 2021 om 23:27ma 23-08-2021 om 23:27

Kenneth Perez begrijpt er maar weinig van waarom Ajax het bod van Stade Rennes op Edson Álvarez niet geaccepteerd heeft. Naar verluidt wilde de Franse ploeg twintig miljoen euro betalen voor de Mexicaan, maar Ajax wees het bod af.

Álvarez kwam voor vijftien miljoen euro naar Ajax, dat vijf miljoen euro had kunnen verdienen aan de middenvelder. "Ik vind hem een storende factor in het spel aan de bal van Ajax", begint Perez aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN. "Ik begrijp dat je iemand moet hebben die een bal kan veroveren, maar als je de bal niet zo vaak inlevert, dan hoef je hem ook niet vaak terug te veroveren."

Overmars stelde een tijdje terug nog dat Ajax elk seizoen voor vijftig miljoen euro aan spelers moet verkopen. Dat is tot op heden nog niet gelukt, waardoor Perez zich afvraagt of het wel écht nodig is. "Als je per se moet verkopen - wat je zelf zegt - en dat is een speler waar je een bod op hebt, dan is het toch heel aannemelijk dat je dat doet? Hij lijkt mij toch geen onmisbare speler?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws