Megaspandoek tijdens Twente-Ajax maakt indruk: Wel een jaar mee bezig geweest

Megaspandoek tijdens Twente-Ajax maakt indruk: "Wel een jaar mee bezig geweest"

24-08-2021 08:55
68

FC Twente heeft het lange tijd zonder de steun van Vak-P moeten doen, maar de Grolsch Veste kolkte zondagmiddag weer eens als vanouds. Tijdens de wedstrijd tegen Ajax werd een imposant megaspandoek ontrold: in de totstandkoming hiervan heeft een jaar werk gezeten, vertelt Jasper Fransen namens de fanatieke Twente-aanhang.

Het resultaat was er ook naar: Fransen stond tegenover het tribunevak en genoot van de reacties om zich heen, toen het spandoek zichtbaar werd. "Je merkte dat het wat met de mensen deed. De boel werd heerlijk opgezweept", blikt hij terug in gesprek met TC/Tubantia. "Dit ontwerp lag al een tijdje in de kast, omdat we moesten wachten op het moment dat ons supportershome weer open zou gaan. Uiteindelijk zijn we hier wel een jaar mee bezig geweest."

Het smaakt naar meer, vindt Fransen. "Als je ziet hoe de mensen en de spelers erop reageerden, dan weet je dat het goed is geweest." De Twente-fan kijkt nu al uit naar de volgende sfeeractie. "Dat zal niet lang op zich laten wachten, al duurt het nog wel even voordat er weer zo'n megadoek te zien is."