'Nieuwe aardverschuiving in voetbalwereld: Real Madrid biedt officieel op Mbappé'

'Nieuwe aardverschuiving in voetbalwereld: Real Madrid biedt officieel op Mbappé'

24-08-2021 21:12 Laatste update: 21:28
128

Meerdere media pakken dinsdagavond uit met een monsterbod van Real Madrid op Kylian Mbappé. De superster heeft meerdere aanbiedingen van Paris Saint-Germain om zijn contract te verlengen geweigerd

Volgens Goal, AS en het Spaanse El Chiringuito, dat spreekt van een 'wereldprimeur', heeft Real Madrid in de afgelopen uren een eerste bod op Mbappé gedaan. Het zou gaan om 160 miljoen euro. Real Madrid heeft aan PSG toestemming gevraagd om met de speler en zijn entourage te praten.

Het nieuws heeft inmiddels ook Frankrijk bereikt. Het Franse TF1 meldt eveneens dat Real Madrid 160 miljoen euro geboden heeft, maar dat PSG het heeft geweigerd. Het is niet duidelijk wat de topclub uit Parijs dan wel voor hem verlangt. Het contract van Mbappé loopt volgend jaar zomer af.

Eerder op dinsdag gingen er al geruchten dat Real Madrid wel eens serieus zou kunnen voor Mbappé, maar daar werd toen nog een beetje lacherig over gedaan. De club wordt al jaren aan Mbappé gelinkt, maar concreet werd het nooit. Tot nu.