Canadees international maakt na Feyenoord-geruchten overstap naar Club Brugge

Canadees international maakt na Feyenoord-geruchten overstap naar Club Brugge

24-08-2021 22:18 Laatste update: 22:19
35

Club Brugge heeft dinsdagavond Tajon Buchanan gepresenteerd. De Canadees international, die in het geruchtencircuit ook aan Feyenoord werd gelinkt, heeft een contract voor 3,5 jaar getekend bij de Belgische club.

Johan Derksen pakte maandagavond tijdens de uitzending van Veronica Inside uit met het nieuws dat de mogelijke Amerikaanse investeerders Buchanan hadden aangeboden bij Feyenoord, maar dat technisch directeur Frank Arnesen de komst van de aanvaller niet zag zitten. Opmerkelijk detail is dat trainer Arne Slot hem er juist wél graag bij had willen hebben.

Buchanan vertrekt na het huidige Major League Soccer-seizoen naar België, vandaar het contract voor 3,5 jaar. Hij sluit in de winterstop aan bij Club Brugge. 

Met Buchanan haalt Club Brugge de 'Best Youth Player' van de Gold Cup in huis. Ook bij New England Revolution maakte de vleugelaanvaller al indruk. Hij werd al geselecteerd voor het MLS All Star Team. Volgens Club Brugge toonden ook ploegen uit de Serie A en de Bundesliga interesse in Buchanan.