BILD: Raiola eiste 50 miljoen per jaar voor Haaland en 40 miljoen voor zichzelf

BILD: Raiola eiste 50 miljoen per jaar voor Haaland en 40 miljoen voor zichzelf

25-08-2021 07:19
80

BILD heeft woensdagochtend groot uitgepakt met nieuws over Erling Braut Haaland en de 'Gehalts-Wahnsinn' van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De Italiaans-Nederlandse makelaar heeft deze zomer megabedragen neergelegd bij het geïnteresseerde Chelsea.

Raiola maakte deze zomer met de vader van Haaland een rondgang langs geïnteresseerde topclubs. De twee werden gespot in Barcelona en Madrid, maar zijn volgens BILD ook met Chelsea in de slag geweest. Raiola zou een jaarsalaris van vijftig miljoen euro voor zijn cliënt én een makelaarscommissie van veertig miljoen voor zichzelf geëist hebben.

De Duitse krant twijfelt er niet aan dat Haaland binnen een jaar alsnog vertrekt. De Noor ligt nog tot 2024 vast in Dortmund, maar in 2022 is hij voor een gelimiteerde transfersom van 75 miljoen euro op te pikken. Chelsea heeft zich inmiddels versterkt met een andere peperdure topspits – Romelu Lukaku kwam voor 117 miljoen euro over van Internazionale – maar waarschijnlijk komt er nog een andere topclub in beeld. Bayern München en Borussia Dortmund zijn in elk geval kansloos, mocht de strijd om Haaland losbarsten, verwacht BILD.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s