Aderlating Vitesse: Doekhi ontbreekt in cruciaal play-off-duel met Anderlecht

Aderlating Vitesse: Doekhi ontbreekt in cruciaal play-off-duel met Anderlecht

Gepubliceerd: woensdag 25 augustus 2021 om 15:12wo 25-08-2021 om 15:12

Laatste update: woensdag 25 augustus 2021 om 15:41wo 25-08-2021 om 15:41

Danilho Doekhi ontbreekt in het beslissende play-off-duel van Vitesse met Anderlecht. De centrale verdediger van de Arnhemmers heeft de groepstraining hervat, maar de wedstrijd van donderdag komt te vroeg.

Dat heeft Vitesse-trainer Thomas Letsch woensdag laten weten op een persconferentie, waar hij werd geciteerd door de Gelderlander. Doekhi raakte in het uitduel met FC Dundalk geblesseerd aan zijn hamstring. Gevreesd werd voor een ernstig kwetsuur, maar de schade bleek mee te vallen. De poging van Letsch en de zijnen om de Vitesse-aanvoerder klaar te stomen voor het cruciale duel tegen Anderlecht, is niet gelukt.

Doekhi is niet de enige speler die ontbreekt aan de kant van Vitesse. Jacob Rasmussen en Million Manhoef kampen beiden met een blessure, terwijl Romaric Yapi geschorst is. De Zwitser Julian von Moos is een twijfelgeval. Hij verliet de training van woensdag vroegtijdig met een blessure. Vitesse speelde vorige week 3-3 gelijk in België. De Arnhemse formatie heeft aan een minimale overwinning genoeg om de groepsfase van de Conference League te bereiken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws