Willems maakt transfervrije Bundesliga-stap en tekent voor twee jaar

Willems maakt transfervrije Bundesliga-stap en tekent voor twee jaar

Gepubliceerd: woensdag 25 augustus 2021 om 17:40wo 25-08-2021 om 17:40

Jetro Willems vervolgt zijn loopbaan bij Greuther Fürth. De linksback, die de afgelopen jaren bij Eintracht Frankfurt onder contract stond en ook op huurbasis voor Newcastle United (foto) speelde, stapt transfervrij over naar de kersverse Bundesliga-formatie.

Willems heeft tot medio 2023 getekend in de Trolli Arena, zo valt te lezen in een officieel statement dat door Fürth is uitgegeven. Bij de promovendus krijgt de linkervleugelverdediger de kans om zich na zijn zware blessure van het afgelopen seizoen weer te presenteren aan het grote publiek.

Op de clubsite van de Kleeblätter spreekt de 27-jarige back zijn blijdschap uit. "Ik ben in vorm gebleven om mijn nieuwe ploeg zo snel mogelijk te kunnen helpen. Ik kijk heel erg uit naar mijn periode bij Fürth en wil mijn nieuwe teamgenoten snel leren kennen."

De club is blij dat het met Willems een 22-voudig international binnenhaalt die Champions League-ervaring opdeed met PSV. "Jetro is een zeer goede voetballer en heeft de intentie om nog stappen te zetten in zijn loopbaan", zegt een blije Stefan Leitl, trainer van Fürth.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws