Madueke twijfelde geen moment: 'Ben blij dat dit verhaal een vervolg krijgt'

Madueke twijfelde geen moment: 'Ben blij dat dit verhaal een vervolg krijgt'

25-08-2021 20:31
82

Noni Madueke heeft naar eigen zeggen geen seconde getwijfeld aan een langer verblijf bij PSV. De jonge vleugelaanvaller verlengde woensdag zijn contract in Eindhoven tot medio 2025.

"Het is fantastisch om te verlengen bij deze prachtige club", reageert de hoofdpersoon op zijn contractverlening op het YouTube-kanaal van PSV. "Ik ben hier vanaf mijn zestiende en ben blij dat het verhaal een vervolg gaat krijgen."

Madueke heeft niet eens gedacht aan een vertrek uit Eindhoven deze zomer. "Ik heb geen moment getwijfeld", stelt de vleugelaanvaller, die zich deze zomer geen seconde bezig hield met een andere club. "Eerlijk gezegd lees ik die zaken niet. Het is wel leuk om te horen, want het wil zeggen dat je goed bezig bent."

De Engelsman hoopt op vele mooie momenten in de nabije toekomst in het shirt van PSV. "Iedereen weet dat ik van deze club houd. Ze gaven me de kans om mijn dromen waar te maken, daar ben ik dankbaar voor. De liefde die ik van de fans krijg dit jaar is fantastisch. Voor hen wil ik meer prijzen winnen", sluit hij af.