'City zoekt contact met kamp-Ronaldo en biedt vijftien miljoen per jaar'

'City zoekt contact met kamp-Ronaldo en biedt vijftien miljoen per jaar'

25-08-2021 23:52
46

Manchester City heeft Cristiano Ronaldo een contractvoorstel voor twee seizoenen met een salaris van vijftien miljoen euro per jaar gedaan. Met dat nieuws pakt Gianluca Di Marzio woensdagavond uit.

City heeft nog geen officieel bod uitgebracht op de Portugese superster, omdat het niet van plan is om een transfersom voor hem te betalen. Omdat Juventus ongeveer twintig miljoen euro verlangt en ook graag zou hebben dat Gabriel Jesus de omgekeerde weg bewandelt, zitten de gesprekken volgens Di Marzio vooralsnog in een impasse.

Zeker is in ieder geval wel dat City het contact met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, opgestart heeft om alvast tot een akkoord te komen met het Portugese kamp. De machtige agent sprak nog niet met Juventus, maar is volgens Italiaanse media momenteel wel in Turijn om de toekomstplannen met zijn topspits zelf te bespreken.

Woensdag moest de spits nog een training overslaan door een blessure. Op beelden is te zien hoe Ronaldo samen met een staflid het veld afloopt. Wat het voor De Oude Dame, de Portugees en een eventuele transfer betekent, is nog niet bekend. De laatste keer dat Ronaldo een wedstrijd van zijn club miste door een blessure was in april, toen hij één duel aan de kant stond met een spierblessure.