Slot laat ander Antonucci-geluid horen: 'Komende maanden de tijd nemen'

Slot laat ander Antonucci-geluid horen: 'Komende maanden de tijd nemen'

26-08-2021 07:44
43

Feyenoord-trainer Arne Slot adviseert Francesco Antonucci om niet meteen de deur achter zich dicht te trekken in Rotterdam. De Belgische middenvelder komt onder Slot weinig aan spelen toe en zou op huurbasis mogen vertrekken, al wist Antonucci nog van niets.

Antonucci wordt in verband gebracht met een aantal clubs uit de Keuken Kampioen Divisie, waaronder FC Volendam. Maar ook PEC Zwolle is inmiddels aan hem gelinkt. Slot hoopt dat Antonucci geduld heeft. "Francesco is net bij ons, dus ik zou hem willen adviseren om de komende maanden gewoon even de tijd te nemen om te wennen aan het niveau", zei Slot woensdag tijdens de persconferentie.

"Want we hebben het hier over een speler die van de nummer zeven van de Eerste Divisie naar een grote club in Nederland gegaan is. Dat is een behoorlijk niveauverschil", zegt Slot. Antonucci ligt bij Feyenoord nog vast tot 2024.

Het verhaal dat Antonucci verhuurd mag worden, kwam voor hem als een verrassing. "Ik weet niks van een eventuele verhuur, of waar die berichten ook vandaan komen, voor hoever ik weet ben ik ook na 1 september nog bij Feyenoord", zei hij eerder deze week tegen Volendam Inside.