LIVE: AZ, Feyenoord en Vitesse naar groepsfase Conference League (gesloten)

LIVE: AZ, Feyenoord en Vitesse naar groepsfase Conference League (gesloten)

26-08-2021 21:52 Laatste update: 22:16
295

Ga er maar even goed voor zitten vanavond! Op deze donderdag moeten er nog tien Europa League- én 32 (!) Conference League-plekken vergeven worden. AZ, Feyenoord en Vitesse zijn nog in de race en VoetbalPrimeur doet live verslag van hun verrichtingen.

Feyenoord en Vitesse trappen om 19.00 uur af en gaan strijden om een plekje in de allereerste Conference League-groepsfase. De Rotterdammers verdedigen op bezoek bij het Zweedse Elfsborg een comfortabele 5-0 voorsprong, terwijl Vitesse het in eigen huis opneemt tegen Anderlecht na een 3-3 gelijkspel in Brussel. Feyenoord lijkt al wel veilig, voor Vitesse wordt het alles of niets: zes extra wedstrijden tot december óf nu al klaar.

AZ is al zeker van in elk geval Conference League-voetbal, maar wil vanzelfsprekend meer. Maar als de Alkmaarders naar de Europa League willen, moeten ze wel een 2-0 nederlaag tegen Celtic goedmaken. Wie deze wedstrijd wil volgen, is overigens aangewezen op de Facebook-kanalen van AZ. Niet alleen de heenwedstrijd, ook de return is niet te zien op een Nederlandse tv-zender.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie