Heracles voorlopig zonder Deen: 'Ga keihard werken aan mijn herstel'

Heracles voorlopig zonder Deen: 'Ga keihard werken aan mijn herstel'

26-08-2021 16:31
3

Heracles Almelo moet het voorlopig stellen zonder middenvelder Kapser Lunding. De 22-jarige Deen is geblesseerd geraakt aan zijn linkerknie.

De jeugdige Deen, die sinds oktober vorig jaar de kleuren van Heracles verdedigt, raakte afgelopen zondag geblesseerd tijdens een oefenwedstrijd tegen de reserves van Keuken Kampioen Divisieclub Almere City. De middenvelder ging uit voorzorg naar het ziekenhuis voor nader onderzoek, maar een operatie is niet noodzakelijk. "Ik ben blij dat er op de MRI-scan geen ernstige schade te zien was en ik ga keihard werken aan mijn herstel", laat Lunding weten op de clubsite. Hoelang de middenvelder precies uit de roulatie is, is niet bekend.

Lunding speelde dit seizoen tot op heden alleen een helft mee in de thuiswedstrijd tegen PSV (0-2 verlies). Tijdens het openingsduel van dit seizoen tegen PEC Zwolle behoorde Lunding niet tot de wedstrijdselectie. Afgelopen weekend zat hij tijdens de wedstrijd tegen Sparta negentig minuten op de bank. Vorig seizoen kwam de Deen tot negentien optredens in de Eredivisie. Scoren deed de middenvelder nog niet in het shirt van Heracles.