Rijnmond: Feyenoord wil van Viergever derde speler met unieke trilogie maken

Rijnmond: Feyenoord wil van Viergever derde speler met unieke trilogie maken

26-08-2021 18:18 Laatste update: 18:40
261

Nick Viergever kan na Ruud Geels en Ronald Koeman de derde voetballer worden die voor Ajax, PSV én Feyenoord heeft gespeeld. Feyenoord heeft de linksbenige verdediger in het vizier.

Dat meldt RTV Rijnmond donderdag. De bij Sparta opgeleide Viergever speelde ook nog voor AZ en kwam tussen 2014 en 2018 voor Ajax uit. Daarna stapte hij over naar PSV, maar daar verloor hij na de komst van trainer Roger Schmidt zijn status als vaste waarde. Dit seizoen kwam hij tot nu toe slechts twintig minuten in actie, in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray en het competitieduel met Heracles Almelo.

Wedden

Meer odds

Feyenoord wil hem nu een nieuwe kans bieden. De Rotterdammers zijn al langere tijd op zoek naar een nieuwe linksbenige verdediger. Het contract van Viergever bij PSV loopt aan het einde van het seizoen af, maar Feyenoord wil hem voor die tijd al transfervrij overnemen, klinkt het. Of PSV daar ook aan mee wil werken, is echter een tweede.

De Rotterdammers kunnen momenteel alleen beschikken over Marcos Senesi en Ramon Hendriks als linksbenige centrale verdedigers. Tijdens het competitieduel met Go Ahead Eagles moest Wouter Burger al noodgedwongen de plek van de geblesseerd uitgevallen Senesi overnemen.