'Sparta wacht op Harroui-miljoenen, FC Groningen zorgt voor irritatie op Kasteel'

'Sparta wacht op Harroui-miljoenen, FC Groningen zorgt voor irritatie op Kasteel'

26-08-2021 20:01
79

Sparta Rotterdam kan ook aankomend weekend, wanneer het speelt tegen Go Ahead Eagles, niet beschikken over Abdou Harroui. De Rotterdammers hebben een bod van 3,5 miljoen euro van Nottingham Forest geaccepteerd, maar Harroui is nog niet van plan om zijn handtekening te zetten.

Dat meldt het Algemeen Dagblad, dat stelt dat Harroui Sparta 'stevig in de houdgreep heeft'. Het zorgt ervoor dat Sparta niet de financiële ruimte heeft om nieuwe spelers te halen. Met nog een aantal dagen te gaan tot het sluiten van de transfermarkt is dat een flinke aderlating voor de Spangenaren. Harroui wil zich nog niet verbinden aan Nottingham Forest, omdat hij en zijn zaakwaarnemer nog bezig zijn met andere clubs.

Sparta wil de selectie nog op drie plekken versterken, maar heeft daarbij het geld van de Harroui-transfer nodig. De clubleiding moet daarom wachten totdat de middenvelder zijn handtekening heeft gezet.

Naast Harroui bestaat er ook nog steeds concrete buitenlandse interesse voor Bryan Smeets, Lennart Thy en doelman Maduka Okoye. FC Groningen is nog steeds geïnteresseerd in Laros Duarte. Duarte wil graag een transfer maken, maar Sparta is niet blij met de handelswijze van Groningen. De Rotterdammers willen 650.000 euro ontvangen, maar Groningen biedt slechts 'een schijntje betalen van de gevraagde prijs'. Het contract van Duarte loopt na dit seizoen af.