Romano: Ronaldo wil per se weg bij Juve, mogelijke komende uren eerste City-bod

Romano: Ronaldo wil per se weg bij Juve, mogelijke komende uren eerste City-bod

26-08-2021 23:14
48

Een transfer van Cristiano Ronaldo naar Manchester City lijkt aanstaande. De Portugees wil hoe dan ook vertrekken bij Juventus en Manchester City is geïnteresseerd. The Citizens wilden in eerste instantie geen transfersom op tafel leggen, maar gaan dat naar verluidt toch doen.

Volgens Sky Sport Italia denkt City er serieus over na om alsnog een transfersom voor de Portugees op tafel te leggen. Fabrizio Romano meldt daarnaast dat Ronaldo koste wat kost deze transferperiode wil vertrekken uit Turijn. Juventus zou die transfer niet in de weg willen staan, maar gaat niet akkoord met een transfervrije overstap en wil een transfersom ontvangen.

Romano stelt dat er de komende uren al een officieel bod van City verwacht kan worden. Ronaldo is sowieso niet beschikbaar tijdens de volgende wedstrijd van Juventus tegen Empoli. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes zou al in Manchester zijn om met City te praten over een mogelijke transfer.

Juventus wil het salaris van Ronaldo graag uit de boeken hebben, maar wil sowieso een transfersom ontvangen. In Italiaanse media zingt een bedrag van 25 miljoen euro rond, maar het niet bekend of City daadwerkelijk zo ver wil gaan voor de handtekening van Ronaldo.