Atalanta-transfer 'dichterbij' voor Koopmeiners: 'Hopelijk kan hamer er snel op'

Atalanta-transfer 'dichterbij' voor Koopmeiners: 'Hopelijk kan hamer er snel op'

26-08-2021 22:47 Laatste update: 23:03
58

Een transfer naar Atalanta Bergamo komt steeds dichterbij voor AZ-middenvelder Teun Koopmeiners. Hij geeft na de wedstrijd tegen Celtic (2-1 winst) aan dat er de laatste dagen goede stappen zijn gezet richting een transfer.

Koopmeiners wil deze zomer graag een transfer maken en ontbrak in de beginfase van dit seizoen een aantal keer in de AZ-basis in de Eredivisie. Lang leek een transfer naar Atalanta af te ketsen, maar volgens Koopmeiners zit er nu schot in de zaak. Hij geeft aan dat een akkoord in de maak is. "Hopelijk kan de hamer er snel op", zo wordt hij geciteerd door Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Ik hoop dat het doorgaat, dat kan ik heel eerlijk zeggen. Ik denk dat we nu op een punt zijn dat de clubs eruit kunnen komen", vertelt Koopmeiners niet veel later voor de camera van ESPN. "Alle partijen moeten ervan profiteren en er tevreden mee zijn. Jullie weten hoe ik erover denk. Ik heb alles gegeven voor de club."

Koopmeiners groeide de afgelopen seizoenen uit tot de aanvoerder van AZ en speelde tot op heden 152 officiële wedstrijden voor de club uit Alkmaar. Hierin wist hij het net 42 keer te vinden en gaf hij zeventien assists.