Bazoer breeduit lachend bij ESPN-desk: Moet wel een perfect plaatje zijn

Bazoer breeduit lachend bij ESPN-desk: "Moet wel een perfect plaatje zijn"

26-08-2021 23:29
36

Vitesse zorgde donderdagavond voor groot feest in Stadion GelreDome, nadat het zich verzekerde van de Conference League-groepsfase. Of smaakmaker Riechedly Bazoer er dan nog bij is, is echter nog even afwachten.

De vrije verdediger kon een brede lach niet onderdrukken, toen de Conference League-poulewedstrijden ter sprake kwamen tijdens zijn interview met ESPN. Die beginnen namelijk pas na 1 september, terwijl Bazoer er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij een stap hogerop wil zetten. "Of ik er dan nog bij ben? We gaan het zien, het is nog een paar dagen open."

De 24-jarige Utrechter benadrukte dat er vooralsnog niets concreets speelt. Bazoer hield alle opties open en sloot ook een langer verblijf bij Vitesse niet uit. "Iedereen weet wat ik wil, maar het moet wel een perfect plaatje zijn. Ik weet wat ik hier heb, we gaan Europa in. We gaan het zien, we gaan het zien..."

Vitesse schakelde eerder deze maand het Ierse Dundalk uit en zette donderdag Anderlecht opzij. Na de 3-3 in Brussel werd er in eigen huis met 2-1 gewonnen van de Belgen.