'Interesse doet Labyad niets, middenvelder wil contract uitdienen bij Ajax'

'Interesse doet Labyad niets, middenvelder wil contract uitdienen bij Ajax'

27-08-2021 13:26 Laatste update: 13:27
156

Ondanks het feit dat Zakaria Labyad niet veel aan spelen toekomt bij Ajax, wil de middenvelder niets weten van een vertrek uit Amsterdam. De Marokkaanse spelmaker wil zijn contract uitdienen bij de Amsterdamse club.

Het contract van Labyad loopt tot medio 2022, wat betekent dat de 28-jarige Ajacied volgende zomer transfervrij kan vertrekken uit de hoofdstad. In de huidige transferperiode is er genoeg interesse voor Labyad, maar de hoofdpersoon zelf wil graag bij Ajax blijven en zijn contract uitdienen, weet Ajax Showtime. Verschillende clubs uit Portugal, België, Italië en het Midden-Oosten vissen dus achter het net.

Labyad kwam in 2018 over van FC Utrecht en speelde tot op heden 53 officiële duels voor de regerend landskampioen. Ajax Showtime meldt dat de geïnteresseerde clubs niet de sportieve uitdaging kunnen bieden waar Labyad naar op zoek is. Daarom geeft de middenvelder de voorkeur aan het vechten voor zijn plek bij Ajax. Ook de sterke band met zijn ploeggenoten draagt bij aan zijn voorkeur om in Amsterdam te blijven.