Schmidt dringt aan op komst van spits bij PSV: Kijk naar Benfica

Schmidt dringt aan op komst van spits bij PSV: "Kijk naar Benfica"

27-08-2021 16:12
165

Roger Schmidt herhaalt zijn wens om nog een spits naar PSV te halen. De Duitser kan momenteel alleen Eran Zahavi als centrumspits gebruiken. Luuk de Jong is in beeld om de aanval van PSV te versterken.

Na de uitschakeling van PSV tegen Benfica wordt getwijfeld aan de breedte van de selectie. "Het zou niet verkeerd zijn als we er wat extra kwaliteit bij krijgen", zegt Schmidt op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Daar zijn we al weken mee bezig, maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe dicht we nu zijn bij het aantrekken van bepaalde spelers."

Schmidt is het niet eens met de bewering dat PSV wél een brede selectie heeft. Hij wijst op het speelschema van zijn ploeg, die tot Kerst iedere drie dagen een wedstrijd speelt. "We doen het nu eigenlijk met één spits. Dat is niet normaal."

"Kijk naar Benfica. Er zit nogal een verschil tussen wat zij aan spitsen op de bank hadden zitten, als je het vergelijkt met ons. We hopen dat Maxi Romero binnenkort aansluit, we geloven in hem, maar hij heeft na zijn blessure nog even tijd nodig."