Kort statement van Ronaldo: 'Over een uur weten jullie mijn nieuwe club'

Kort statement van Ronaldo: 'Over een uur weten jullie mijn nieuwe club'

27-08-2021 17:50
16

Cristiano Ronaldo komt spoedig met nieuws over zijn nieuwe club. Dat zei de Portugees tegen diverse media toen hij landde in zijn vaderland. Ondertussen melden diverse bronnen dat Manchester United een akkoord heeft bereikt met Juventus.

Totale overeenstemming is niet ver weg meer, zo weten The Athletic en The Manchester Evening News. Man United gaat tussen de 23 en de 28 miljoen euro voor de superster betalen om op die manier de inkomsten te dekken die Juventus nog niet had ontvangen na de transfer van de Portugees van drie jaar geleden. Toen nam La Vecchia Signora hem voor 100 miljoen over van Real Madrid.

Daarnaast heeft Jorge Mendes, de agent van Ronaldo, er al een tweejarig contract uitonderhandeld waarin staat dat de Portugees dertig miljoen per jaar zal ontvangen. De overstap is bijna in kannen en kruiken en Ronaldo zelf liet weten dat het nieuws niet lang op zich zal laten wachten. "Over een uur weten jullie waar ik ga spelen", zei hij. "Dan wordt mijn club bekend gemaakt. Ik ben er heel erg blij mee."

Ook Fabrizio Romano laat weten dat de deal zo goed als rond is. Zijn stokpaardje, het 'here we go', is al van stal gehaald en dus lijkt het een kwestie van tijd voordat er nieuws is.