'Tweede megabod van Real op Mbappé wordt ook afgewezen door PSG'

'Tweede megabod van Real op Mbappé wordt ook afgewezen door PSG'

27-08-2021 21:13
62

Kylian Mbappé vertrekt voorlopig nog niet naar Real Madrid. Franse media melden dat Paris Saint-Germain een tweede bod op de rappe aanvaller heeft afgewezen.

De Koninklijke probeert Mbappé nog voor de transferdeadline van 31 augustus naar de Spaanse hoofdstad te halen. Een eerste bod van 160 miljoen euro werd al afgewezen en volgens Le Parisien is ook een voorstel van 170 miljoen plus tien miljoen aan bonussen ook van tafel geveegd. De Parijzenaars zouden hopen op een derde bod dat nog hoger is.

Eerdere berichtgeving van Marca over een 'done deal' lijkt dus voorbarig. Mbappé zou wel al persoonlijk akkoord zijn met Real. Nasser Al Khelaifi, de voorzitter van PSG, sprak vol verontwaardiging over de handelswijze van Real. De Koninklijke zocht al contact met Mbappé, voordat het een deal met PSG gesloten had.

Vier jaar geleden haalde PSG de rappe aanvaller ook voor 180 miljoen euro binnen. De Parijzenaren hebben tot dusver echter 145 miljoen overgemaakt naar AS Monaco. De rest van het bedrag hoeft Paris pas te betalen als Mbappé zijn contract verlengt óf vertrekt bij de club.

Het contract van Mbappé loopt volgend jaar af. De clubleiding van Paris Saint-Germain heeft meerdere pogingen gedaan om tot een akkoord voor een verlenging te komen. Mbappé heeft tot dusver echter alle aanbiedingen afgewezen.