'Sevilla wijst Chelsea-bod van 50 miljoen af en creëert gespannen situatie'

'Sevilla wijst Chelsea-bod van 50 miljoen af en creëert gespannen situatie'

28-08-2021 07:31
11

De sfeer tussen Sevilla en centrale verdediger Jules Koundé wordt steeds grimmiger. De Fransman kan naar Chelsea, dat een eerste bod van vijftig miljoen euro voor hem heeft neergelegd bij Sevilla. De Primera División-club vindt dat echter niet genoeg, tot ongenoegen van Koundé.

Dat meldt Fabrizio Romano. Koundé zit in de startblokken om Sevilla te verruilen voor The Blues, maar daar wil de Spaanse club vooralsnog niet aan meewerken. Chelsea zou vijftig miljoen euro geboden hebben. Het zorgt voor een gespannen sfeer bij Sevilla, maar de gesprekken lopen nog steeds door via tussenpersonen. Chelsea hoopt een oplossing te vinden voor de huidige situatie, maar lijkt niet van plan om veel meer dan vijftig miljoen te gaan betalen.

Koundé wacht ondertussen af en heeft nadrukkelijk bij het Sevilla-bestuur aangegeven dat hij een transfer naar Stamford Bridge wil maken. Mocht de Fransman verkocht worden, dan lijkt Sven Botman een van de belangrijkste gegadigden om hem op te volgen in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Ook Wolverhampton Wanderers is in de race voor de Nederlandse verdediger. The Wolves zagen een eerste bod afgewezen worden door Lille OSC.