Bosz mag hopen op 'grote aanwinst' na eerste Ligue 1-overwinning met Lyon

Bosz mag hopen op 'grote aanwinst' na eerste Ligue 1-overwinning met Lyon

28-08-2021 08:51 Laatste update: 08:52
31

Peter Bosz heeft zijn eerste Ligue 1-overwinning als trainer van Olympique Lyon binnen. Vrijdagavond werd er met 0-1 gewonnen van FC Nantes. President Jean-Michel Aulas geeft na de wedstrijd aan dat de overwinning er voor kan zorgen dat Bosz een 'grote aanwinst' naar Lyon heeft gehaald.

De start van Bosz bij Lyon verliep allesbehalve vlekkeloos. De eerste wedstrijd tegen Stade Brest eindigde in een 1-1 gelijkspel, een week later werd er met 3-0 verloren van Angers, terwijl het tweede thuisduel met promovendus Clermont Foot in een gelijkspel eindigde (3-3). Daar kwam vrijdag verandering in met de 0-1 overwinning op bezoek bij Nantes.

"Ik heb een aantal goede dingen gezien", vertelt Bosz na de wedstrijd in gesprek met het clubkanaal van Lyon. "We hadden meer kunnen scoren, maar uiteindelijk zijn de drie punten het belangrijkste."

Met de overwinning kan Bosz ervoor gezorgd hebben dat hij binnenkort een 'grote aanwinst' bij Lyon mag verwelkomen. "Er is nog niets rond, maar er gaat nog één speler vertrekken. Én we werken aan één grote aanwinst", zo vertelt president Aulas. "Veel tijd hebben we niet meer, maar het feit dat we gewonnen hebben vanavond, kan ervoor zorgen dat de transfer in een stroomversnelling komt."