The Athletic: handelswijze Ronaldo en Mendes valt compleet verkeerd bij Man City

The Athletic: handelswijze Ronaldo en Mendes valt compleet verkeerd bij Man City

28-08-2021 09:39
60

Opvallend nieuws uit Engeland: Manchester City zou een persoonlijk akkoord hebben gehad met Cristiano Ronaldo, met de toezegging van de Portugees om op vrijdag om 08.00 uur zijn contract te ondertekenen. Ronaldo koos op het allerlaatste moment echter voor een terugkeer naar zijn oude club Manchester United.

Het zorgt voor boze reacties bij Manchester City, zo weet The Athletic. The Citizens denken dat de zaakwaarnemer van Ronaldo, Jorge Mendes, City gebruikt heeft om de interesse van United aan te wakkeren. Dat lukte en niet veel later tekende Ronaldo een contract op Old Trafford.

City voelt zich onheus bejegend door Mendes en dat kan volgens The Athletic flinke gevolgen gaan hebben voor andere cliënten van de Portugese zaakwaarnemer. City twijfelt of het nog zaken wil doen met Mendes, na de gebeurtenissen rondom Ronaldo.

United maakte vrijdag de comeback van Ronaldo officieel. The Mancunians betalen naar verluidt twintig miljoen euro voor de Portugees, die een salaris van ongeveer dertig miljoen euro per jaar op gaat strijken op Old Trafford.