Voormalig Groningen-aanvaller Kostic haalt woede op hals door transfer te forceren

Voormalig Groningen-aanvaller Kostic haalt woede op hals door transfer te forceren

28-08-2021 13:16
22

Filip Kostic heeft zich onmogelijk gemaakt bij Eintracht Frankfurt. De oud-speler van FC Groningen wil een transfer forceren, waardoor hij de groepstraining heeft laten schieten. Frankfurt is daar vanzelfsprekend niet blij mee.

Kostic wordt de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar Lazio Roma. De tijd begint echter te dringen, aangezien de transferwindow over enkele dagen sluit. Kostic heeft daarom besloten om niet op te komen dagen bij de afsluitende training voor het uitduel met Arminia Bielefeld. 

Om die reden zit de Serviër ook niet bij de wedstrijdselectie, meldt Eintract via de clubkanalen. 'Eintracht zal het tegen Arminia zonder Kostic moeten doen. De vleugelaanvaller kwam niet opdagen bij de training', schrijft de club, waarna het benadrukt dat Kostic nog altijd onder contract staat in Frankfurt. 'Kostic heeft een contract bij Eintracht Frankfurt tot en met 30 juni 2023.'

Technisch directeur Markus Krösche laat in gesprek met Kicker zijn ongenoegen blijken over de actie van Kostic. Volgens hem is er geen enkel concreet bod binnengekomen voor de 28-jarige linkspoot. "Dit mag niet de indruk wekken dat iedereen kan doen wat hij wil. Dit is raar gedrag waar ik vraagtekens bij heb. Je gaat niet op deze manier met elkaar om."