'Real dreigt stekker uit Mbappé-transfer te trekken en stelt ultimatum aan PSG'

'Real dreigt stekker uit Mbappé-transfer te trekken en stelt ultimatum aan PSG'

28-08-2021 13:54
53

Real Madrid dreigt de stekker uit de transfer van Kylian Mbappé te trekken, weet Le Parisien. De Koninklijke wil dat de spectaculaire move uiterlijk zondag rond is. Als dat niet gebeurt, dan is Mbappé ook komend seizoen speler van Paris Saint-Germain.

Real en PSG onderhandelen al enige tijd over een transfer van de rappe aanvaller. De clubleiding van Real Madrid heeft nu duidelijk gemaakt aan PSG dat een transfer uiterlijk zondag op handen moet zijn. De nummer twee van Spanje denkt dat de Parijzenaren bewust tijdrekken. Ook verwacht Real dat de transfer niet op tijd rond is als er na het weekend pas een akkoord bereikt wordt.

Vrijdag kwam naar buiten dat Paris een tweede bod van Real op Mbappé heeft afgewezen. De club van trainer Carlo Ancelotti was bereid om 180 miljoen euro, inclusief bonussen, te betalen voor de 48-voudig Frans international. Real heeft nu aangegeven dat het niet verder wil gaan dan dat, terwijl PSG nog altijd meer geld verlangt.

Mbappé heeft in Parijs nog een éénjarig contract. Dat betekent dat Real Madrid hem na dit seizoen transfervrij kan proberen vast te leggen. Toch doet Real haar uiterste best om Mbappé deze zomer al binnen te halen.

Dit seizoen liet de 22-jarige wereldkampioen zijn waarde al zien voor PSG: in drie competitieduels was hij goed voor één goal en twee assists. Vorig seizoen kwam Mbappé tot 31 wedstrijden in de Ligue 1. Daarin scoorde hij 27 keer en gaf hij 7 assists.