Wijnaldum happy: 'Ik heb gewoon geluk, ben erg blij dat ik in die positie ben'

Wijnaldum happy: 'Ik heb gewoon geluk, ben erg blij dat ik in die positie ben'

28-08-2021 14:32
45

Georginio Wijnaldum vindt dat hij 'geluk' heeft gehad met de komst van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain. De Nederlandse middenvelder stelt dat het bijzonder voor hem is om met de Argentijnse superster op het veld te staan.

Op de persconferentie krijgt Wijnaldum de vraag of hij door de komst van Messi nog minder spijt heeft van zijn keuze om niet naar Barcelona, maar naar Parijs te gaan. "Zo zou ik dat niet willen zeggen", reageert de dertigjarige middenvelder. "Ik heb gewoon geluk dat Messi hierheen is gekomen. Het is heel speciaal om met iemand te spelen die over zijn kwaliteiten beschikt. Ik ben blij dat ik in die positie ben. Hij is heel bescheiden en probeert iedereen te helpen. Ik kan niet wachten tot hij debuteert."

Wedden

Meer odds

Wijnaldum speelde bij Paris al op veel verschillende posities. Trainer Mauricio Pochettino gebruikte hem al als centrale middenvelder, aanvallende middenvelder en ook als hangende rechtsbuiten. Wijnaldum vertelt dat hij wel een voorkeur heeft voor één van die posities. "Dat is altijd moeilijk om te zeggen, want de trainer bepaalt. Maar ik speel het liefst op het middenveld."

Zondagavond brengt Wijnaldum met Paris Saint-Germain een bezoek aan het Stade Reims van Kaj Sierhuis en Mitchell van Bergen. De aftrap staat gepland om 20.45 uur.