Galashow van Bayern München en Lewandowski tegen Hertha BSC

Galashow van Bayern München en Lewandowski tegen Hertha BSC

28-08-2021 20:23 Laatste update: 20:34
34

Bayern München heeft Hertha BSC een flink pak op de broek gegeven. Voor eigen publiek werd het maar liefst 5-0 en weer was Robert Lewandowski de grote man. De Poolse spits was verantwoordelijk voor een hattrick.

Het openingsdoelpunt werd al snel gemaakt en was van Thomas Müller, na een slim overstapje van Lewandowski. Hertha-trainer Pal Dardai moest Javairo Dilrosun van stal halen na een blessure van Stevan Jovetic. Nog geen kwartier na de entree van Dilrosun stond het 2-0 voor Bayern. Lewandowski was de maker, maar leek teruggefloten te worden vanwege buitenspel. De VAR besloot echter dat de treffer rechtsgeldig was.

Wedden

Meer odds

Ook na de 2-0 leek de buit al binnen voor Bayern, dat helemaal niets te vrezen had van Hertha. Het klasseverschil werd extra duidelijk toen Jamal Musiala na rust 3-0 maakte. Bayern deed het vervolgens wat rustiger aan, maar maakte alsnog twee goals. De vierde was van Lewandowski en de vijfde opnieuw van Musiala. Hertha kon niets anders dan toekijken.

Bayern staat na drie wedstrijden op doelslado tweede, onder Bayer Leverkusen. Hertha wacht nog altijd op de eerste Bundesliga-overwinning van het seizoen.