Update: 'Diallo naar Feyenoord 'kwestie van uren', papierwerk wordt afgerond'

Update: 'Diallo naar Feyenoord 'kwestie van uren', papierwerk wordt afgerond'

29-08-2021 11:44 Laatste update: 13:22
340

Het is bijna rond: Amad Diallo speelt dit seizoen bij Feyenoord. Manchester United heeft met de Rotterdamse club een akkoord bereikt over een huurtransfer.

Dat melden Fabrizio Romano en Feyenoord Transfermarkt. Het binnenhalen van Diallo mag gerust een stunt worden genoemd. De vleugelaanvaller werd bestempeld als een van de beste spelers van zijn generatie. Bij Manchester United komt Diallo niet aan spelen toe en dus mag hij verhuurd worden. Naast Feyenoord waren meerdere clubs in de race, waaronder uit de Bundesliga.

Diallo maakte in de jeugd van Atalanta Bergamo veel indruk en werd in januari voor twintig miljoen euro verkocht aan Manchester United. Hij speelde tot nu toe slechts drie wedstrijden in de Premier League en kwam dit seizoen helemaal nog niet in actie. Zijn contract op Old Trafford loopt nog tot 2025.

Of de selectie van Feyenoord na het aantrekken van Diallo rond is, is nog de vraag. De club zou ook nog in de markt zijn voor een centrale verdediger. Nick Viergever van PSV wordt genoemd als mogelijke versterking.

Update: De transfer van Amad Diallo naar Feyenoord is een 'kwestie van uren'. Dat stelt Fabrizio Romano. Feyenoord gaat het Manchester United-talent huren tot de zomer van 2022. De Rotterdamse club wil de deal zondag al officieel maken.