Veerman verklapt hoogte van AZ-bod: 'Heerenveen is het er niet mee eens'

Veerman verklapt hoogte van AZ-bod: 'Heerenveen is het er niet mee eens'

29-08-2021 19:30
139

De kans is vooralsnog klein dat Joey Veerman de overstap van sc Heerenveen naar AZ vraagt. Het Alkmaarse bod komt bij lange na niet in de buurt van de vraagprijs, vertelt de hoofdpersoon zelf.

"Ik weet dat AZ twee dagen geleden een bod heeft gedaan. Voor de rest weet ik verder niets", zegt Veerman voor de camera van ESPN. "Ik weet de hoogte van het bod, maar Heerenveen is het daar niet mee eens. Volgens mij was het vier miljoen, vierenhalf miljoen. Zoiets. Ik weet wat Heerenveen voor mij vraagt, dit komt daar niet in de buurt. Ik denk rond de acht miljoen of zo."

Mocht het niet rondkomen, dan zal Veerman de knop om moeten zetten. Hoe vervelend hij dat ook zou vinden. "Ik zal het wel moeten begrijpen, daar heb ik helaas niet veel over te zeggen. Hier chagrijnig rondlopen als het niet rondkomt? Dat lijkt me niet handig."

"Ik moet mezelf toch verkopen, dus dat heeft niet veel zin. Dan is het niet anders. Ik kan wel niet gaan voetballen, maar ik word betaald door Heerenveen", sluit hij lachend af.