Arnesen bevestigt afketsen deal Feyenoord en Man U: Jammer, alles was rond

Arnesen bevestigt afketsen deal Feyenoord en Man U: "Jammer, alles was rond"

29-08-2021 19:56
130

Feyenoord kan definitief fluiten naar de komst van Amad Diallo. De huurtransfer van de vleugelaanvaller was eigenlijk rond, maar ketste af nadat Diallo een blessure opliep tijdens de training.

Feyenoord-directeur Frank Arnesen heeft het nieuws bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. Hij is geblesseerd geraakt, het gaat niet door", laat de Deen weten. Volgens de Deen is de blessure van Diallo dusdanig ernstig dat de vleugelaanvaller enige tijd moet revalideren. "Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is."

Wedden

Meer odds

De huidige nummer vier van de Eredivisie – die op de vroege zondagmiddag zijn ongeslagen status kwijtraakte tegen FC Utrecht – moet nu doorschakelen. Volgens het AD wil men nog een aanvaller halen en wordt er 'koortsachtig' gezocht. Daarnaast is Feyenoord al langere tijd bezig met een linksbenige verdediger. PSV'er Nick Viergever is in beeld, maar het is nog even de vraag of Feyenoord kan en wil voldoen aan de financiële wensen van de Eindhovenaren.