Koeman hoopt op last-minute transfer bij Barça: 'Dat hebben we nodig'

Koeman hoopt op last-minute transfer bij Barça: 'Dat hebben we nodig'

29-08-2021 20:53
15

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman is blij met de nipte overwinning op Getafe (2-1). De 58-jarige Nederlander ziet dat de Catalanen vorig seizoen juist punten lieten liggen in vergelijkbare duels. Koeman laat ook weten dat hij nog hoopt op versterkingen voor het sluiten van de transferwindow.

"Vorig seizoen hadden we een wedstrijd als deze gelijkgespeeld", laat Koeman na afloop optekenen door Mundo Deportivo. "We konden het toen niet volhouden, maar nu wel. Ik ben erg blij met het team. Psychologisch was het heel belangrijk om deze wedstrijd te winnen."

Later vertelt Koeman over zijn transferwensen bij Barcelona. "Hopelijk kunnen we het team nog versterken, want dat hebben we nodig. Als dat niet lukt, dan gaan we gewoon op dezelfde voet verder. Ik vraag de club nergens om."

Tot slot keurt Koeman het fluitconcert van het Barça-publiek aan het adres van Antoine Griezmann af. De Fransman werd uitgefloten bij zijn wissel in de 84ste minuut. "Ik hou er niet van als een Barça-speler wordt uitgefloten. Je kunt nooit een speler uitfluiten die zo hard werkt. Ik weet dat Griezmann wat ongelukkig was, maar dat was alleen deze wedstrijd het geval."