Feyenoord Transfermarkt: Feyenoord wil na geklapte Diallo-move Arsenal-talent

Feyenoord Transfermarkt: Feyenoord wil na geklapte Diallo-move Arsenal-talent

29-08-2021 23:23
75

Feyenoord heeft na de geklapte transfer van Amad Diallo een nieuwe buitenspeler op het oog. De Rotterdammers willen Arsenal-aanvaller Reiss Nelson op huurbasis naar De Kuip halen, weet Feyenoord Transfermarkt.

De gesprekken tussen Arsenal en Feyenoord bevinden zich in een 'oriënterende fase', zo klinkt het. De nummer vijf van de Eredivisie wil Nelson dus huren. Feyenoord heeft nog zo'n 49 uur de tijd om de deal rond te maken: dan sluit de transfermarkt namelijk. 

Nelson is een 21-jarige rechtsbuiten uit de Arsenal-jeugdopleiding. Drie seizoenen geleden werd de geboren Londenaar al eens verhuurd door The Gunners: TSG Hoffenheim was toen zijn tijdelijke werkterrein. Dit seizoen kwam Nelson tot dusver tot één officieel duel namens Arsenal. In de Premier League-openingswedstrijd tegen Brentford FC mocht hij negentien minuten invallen.

Feyenoord is de laatste dagen hard op zoek naar een aanvallende versterking. Aanvankelijk leek Manchester United-talent Diallo naar Rotterdam te komen. De Ivoriaan raakte echter geblesseerd op de training, waardoor er een streep door de huurtransfer ging. Daarna is Nelson dus in beeld gekomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie