Ten Hag loopt vooruit op langverwacht Ajax-vertrek: Hij gaat nog wel, denk ik

Ten Hag loopt vooruit op langverwacht Ajax-vertrek: "Hij gaat nog wel, denk ik"

30-08-2021 07:45
26

Erik ten Hag verwacht Andre Onana niet meer terug te zien bij Ajax. De doelman uit Kameroen kan op de valreep nog een transfer maken.

Onana kan vanaf 4 september weer trainen, maar Ten Hag verwacht niet dat de geschorste keeper dan nog onder contract staat bij Ajax. "Dat zien we dan wel weer, maar ik weet wat er speelt. Hij gaat nog wel, denk ik", wordt Ten Hag geciteerd door De Telegraaf, dat melding maakt van 'zeer concrete' interesse van twee clubs. Eén van de clubs zou Olympique Lyon zijn.

Nicolás Tagliafico en David Neres mogen ook vertrekken bij Ajax. "Zoals ik het nu zie, denk ik dat Neres hier volgende week niet meer speelt. Voorin zijn de posities heel druk bezet dus zou het goed zijn als daar iets gebeurt", liet directeur voetbalzaken Marc Overmars al weten bij ESPN.

Neres
Volgens De Telegraaf is een 'niet nader genoemde club' afgehaakt voor Neres. En Leicester City heeft zich ruim anderhalve dag voor het einde van de transferperiode nog niet gemeld. Geïnteresseerde clubs hikken naar verluidt aan tegen de eisen van Ajax, dat twintig miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage wil zien.