Ajacied Magallán legt andere aanbiedingen naast zich neer en gaat naar Anderlecht

Ajacied Magallán legt andere aanbiedingen naast zich neer en gaat naar Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 10:15ma 30-08-2021 om 10:15

Laatste update: maandag 30 augustus 2021 om 10:24ma 30-08-2021 om 10:24

De huurtransfer van Lisandro Magallán naar RSC Anderlecht wordt maandag nog beklonken, weet VoetbalPrimeur. De 27-jarige Argentijn is momenteel in Brussel om de laatste formaliteiten van zijn overstap af te ronden, waarna de handtekeningen gezet kunnen worden.

Anderlecht gaat Magallán, die de voorbereiding nog volledig bij Ajax meedraaide, voor één seizoen huren. Paars-Wit heeft ook een (niet verplichte) optie tot koop bedongen bij de deal. De Telegraaf meldde eerder op maandag dat het om een koopoptie van vijf miljoen euro gaat.

Anderlecht was zeker niet de enige club die in de race was voor Magallán: er was ook interesse uit onder meer Duitsland, Italië, Turkije, het Midden-Oosten en Mexico voor de verdediger, stelt zijn zaakwaarnemer Bas Schothorst. De voormalig jeugdinternational heeft dus echter gekozen voor een tijdelijke overstap naar België.

Voor Magallán wordt het zijn derde verhuurperiode als speler van Ajax. Eerder kwam hij al tijdelijk uit voor het Spaanse Deportivo Alavés en het Italiaanse Crotone. Dik 2,5 jaar geleden kocht Ajax Magallán voor negen miljoen euro van het Argentijnse Boca Juniors.

(Nordin ’t Hart/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws