Update: 'Harroui wordt maandag gekeurd en heeft transfer bijna te pakken'

Update: 'Harroui wordt maandag gekeurd en heeft transfer bijna te pakken'

30-08-2021 12:16 Laatste update: 12:14
44

Niet Nottingham Forest, Lille OSC, Galatasaray of Aston Villa wordt de nieuwe club van Abdou Harroui, maar Sassuolo. Met dat nieuws pakt Gianluca Di Marzio maandagochtend uit. 

Sassuolo huurt Harroui van Sparta met een optie tot koop. De deal is in zo'n vergevorderd stadium dat er al een medische keuring ingepland is. Opvallend is dat Sassuolo Harroui eerst gaat huren. Daardoor krijgt Sparta niet meteen de gewenste miljoenen die het graag gezien had. De club had met Nottingham een akkoord over een transfersom van enkele miljoenen (vermoedelijk 3,5 miljoen), maar de Championship-club is inmiddels afgehaakt.

Meerdere clubs werden de afgelopen periode in verband gebracht met Harroui. Het leek in eerste instantie tussen Nottingham en Lille te gaan, maar plots verscheen in de Engelse media de naam van Aston Villa en na een radiostilte van enkele dagen lijkt het dus Sassuolo te worden.

Helemaal rond is het echter nog niet. Er zijn meerdere clubs in de race, maar Sassuolo heeft wel de beste papieren. Harroui's contract bij Sparta loopt over tien maanden af. 

Update: De transfer van Harroui naar Sassuolo is een kwestie van tijd, meldt De Telegraaf. De Italiaanse club huurt hem eerst en neemt hem daarna definitief over van Sparta. Harroui wordt maandag medisch gekeurd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s