Huiberts (AZ) en De Haan (Heerenveen) komen met update in situatie-Veerman

Huiberts (AZ) en De Haan (Heerenveen) komen met update in situatie-Veerman

30-08-2021 15:48
199

Zoals het er nu uitziet komt de transfer van Joey Veerman naar AZ er niet. SC Heerenveen vraagt een te hoog bedrag aan de Alkmaarders. Max Huiberts (AZ) en Ferry de Haan (Heerenveen) hebben een update gegeven over de situatie.

Veerman verklapte zondag al dat AZ een bod van ongeveer 4,5 miljoen gedaan heeft. Heerenveen wil echter veel meer en daar loopt het nu op vast. "We hebben aangegeven hoeveel financiële rek er wat ons betreft nog inzit", zegt Huiberts tegen Voetbal International.

"Maar Heerenveen heeft blijkbaar hogere bedragen in gedachten. We dachten een redelijke kans te maken Joey over te nemen. Maar in de huidige situatie wordt het lastig. Tenzij Heerenveen zich bedenkt. (...) We gaan niet opeens onze werkwijze overboord gooien. Voor Veerman zijn we bereid ver te gaan, maar er zijn grenzen", zegt Huiberts.

"AZ is duidelijk geweest, net als wij. De kans dat het doorgaat is op dit moment niet heel groot", zegt De Haan tegen Omrop Fryslan. De transfermarkt is nog open tot 31 augustus om 23.59 uur.