'Geen Serie A, maar tijdelijke Bundesliga-move voor overbodige Lammers'

'Geen Serie A, maar tijdelijke Bundesliga-move voor overbodige Lammers'

30-08-2021 17:13
21

Sam Lammers is op weg naar de Bundesliga. De spits wordt door Atalanta naar alle waarschijnlijkheid verhuurd aan Eintracht Frankfurt, maar diverse Italiaanse clubs zitten ook nog op het vinkentouw.

Het leek er lang op dat Lammers een Italiaanse move zou maken en door La Dea aan een competitiegenoot verhuurd zou worden. Het Eindhovens Dagblad weet nu echter te melden dat de spits in gesprek is met Frankfurt, dat hem ook tijdelijk over wil nemen van de Champions League-deelnemer uit Bergamo.

Wedden

Meer odds

De krant laat wel optekenen dat Atalanta en de Duitse middenmoter wel nog tot overeenstemming moeten komen en dat een definitief akkoord pas op dinsdag zal worden verwacht. Dan sluit de transfermarkt in de meeste landen en dus ook in Duitsland en Italië. Diverse Italiaanse clubs hopen voor die tijd ook nog toe te kunnen slaan.

Bij La Dea is Lammers op het tweede plan geraakt. Trainer Gian PIero Gasperini geeft de voorkeur aan spitsen als Duván Zapata en Luis Muriel. De Nederlander werd in september 2020 door de Italianen nog voor zeven miljoen euro overgenomen van PSV.