Veerman trekt publicatie in De Telegraaf in: 'Dat vind ik zo klein van hem'

Veerman trekt publicatie in De Telegraaf in: 'Dat vind ik zo klein van hem'

30-08-2021 18:07
115

Joey Veerman en zijn zaakwaarnemer hebben een verhaal in De Telegraaf terug laten trekken. Volgens Valentijn Driessen, chef voetbal van de ochtendkrant, was dat omdat de speler en zijn zaakwaarnemer niet blij waren met een column van zijn hand.

Er stond een stuk over de transferwens van Veerman en sc Heerenveen klaar om gepubliceerd te worden. "Dat was kortgesloten met hem en met Fulco van Kooperen, zijn zaakwaarnemer", vertelt Driessen in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Dat verhaal is teruggetrokken door die agent en Veerman omdat er vanochtend een niet welgevallige column van mijn hand in de krant stond over Veerman."

Driessen liet in dat stuk optekenen dat hij vindt dat de spelmaker van de Friezen 'niet moet zeuren' over de handelswijze van Heerenveen. "Dat was het kamp-Veerman blijkbaar te gortig. Dat vind ik zo klein, op zo'n manier daarop reageren. Je moet blij zijn dat AZ belangstelling heeft en dat ze meer willen betalen dan ze ooit hebben gedaan voor een binnenlandse transfer."

Vooral de handelswijze van zaakwaarnemer Van Kooperen kan niet op goedkeuring rekenen van de journalist. "Als je er dan over valt dat je aangepakt wordt, terwijl je vorig jaar je contract verlengt en verbeterd hebt bij Heerenveen zonder een gelimiteerde transfersom daarin op te nemen, dan kan je beter kijken of je het allemaal wel goed geregeld hebt voor Joey Veerman in plaats van een interview terug te trekken."