'Ronaldo krijgt rugnummer 7 alsnog: Leeds doet zaken met Man United'

'Ronaldo krijgt rugnummer 7 alsnog: Leeds doet zaken met Man United'

30-08-2021 21:15 Laatste update: 21:43
44

Daniel James is op weg naar Leeds United en dat is goed nieuws voor Cristiano Ronaldo. Door de aanstaande transfer van de vleugelaanvaller lijkt rugnummer zeven bij Manchester United beschikbaar te komen voor de Portugees.

Transferexpert Fabrizio Romano laat weten dat United en Leeds eruit zijn en er een akkoord is over een transfersom van 28 miljoen euro. Daarnaast zullen diverse bonussen onderdeel uitmaken van de deal. De vleugelaanvaller uit Wales is ook persoonlijk akkoord met Leeds, dat hem een paar jaar geleden ook al wilde halen. Toen was Man United daadkrachtiger.

Collega Nicoló Schira weet te melden dat het afronden van die transfer goed nieuws is voor Ronaldo. Edinson Cavani, nu nog houder van het rugnummer 7 bij United, zou namelijk nummer 21 van James over kunnen nemen en daarmee ruimte maken voor CR7. Het fameuze shirt zou daardoor alsnog bij de onlangs aangetrokken Portugees terecht kunnen komen.

De transfer van James naar Leeds betekent ook dat Noa Lang een overgang naar Elland Road op zijn buik kan schrijven. The Whites hielden de vleugelaanvaller van Club Brugge in de gaten, maar zullen nu naar alle waarschijnlijkheid geen actie meer ondernemen.