'Zoekend Willem II ziet bij Panathinaikos de opvolger voor Pavlidis rondlopen'

'Zoekend Willem II ziet bij Panathinaikos de opvolger voor Pavlidis rondlopen'

30-08-2021 22:10
41

Willem II blijft actief op de Griekse markt. De Tricolores willen het vertrek van Vangelis Pavlidis naar AZ opvangen met de komst van Argyris Kampetsis.

Dat weet het Brabants Dagblad maandag te melden. Willem II zou in gesprek zijn met Panathinaikos, de club van de 22-jarige spits, over een huurovereenkomst met optie tot koop. Kampetsis, die ook als schaduwspits kan spelen, hoeft bij de Griekse topclub niet op veel speeltijd te rekenen.

De tweebenige spits werd door Olympiakos en Panathinaikos opgeleid en speelde ook al een seizoen op huurbasis voor het tweede elftal van Borussia Dortmund. Afgelopen seizoen maakte hij in negentien Super League-wedstrijden drie doelpunten voor de groenhemden uit Athene. Ook kwam Kampetsis in het verleden uit voor diverse Griekse vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Kampetsis zou in het Koning Willem II Stadion de strijd aan moeten gaan met Kwasi Wriedt om het plekje in de spits van het elftal van trainer Fred Grim of kan inzetten op de positie rond de lange aanvaller, zodat ze samen komen te spelen.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie