Feyenoord Transfermarkt: 'Alles of niets,' Feyenoord maakt werk van Van de Ven

Feyenoord Transfermarkt: 'Alles of niets,' Feyenoord maakt werk van Van de Ven

31-08-2021 09:18 Laatste update: 09:27
220

Feyenoord wordt mogelijk de verrassende nieuwe werkgever van FC Volendam-verdediger Micky van de Ven. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt op de laatste dag van de transferperiode.

Het wordt 'alles of niets' voor de Stadionclub, klinkt het. Goedkoop zal Van de Ven in ieder geval niet zijn. De verdediger ligt op ramkoers met Volendam, dat hem niet wil laten gaan, hoewel onder meer VfL Wolfsburg en Olympique Marseille miljoenen voor hem over hadden. Beide partijen stonden zelfs al tegenover elkaar in een arbitragezaak, maar Het Andere Oranje werd in het gelijk gesteld.

Wedden

Meer odds

Feyenoord is al langere tijd op zoek naar een linksbenige centrale verdediger. Van PSV'er Nick Viergever was naar verluidt niet iedereen in De Kuip overtuigd. Van de Ven staat er volgens Feyenoord Transfermarkt intern beter op.

De huidige nummer vier van de Eredivisie gaat sowieso nog een drukke slotdag op de transfermarkt tegemoet. Reiss Nelson is onderweg naar Rotterdam-Zuid: Feyenoord had aanvankelijk zijn oog laten vallen op Amad Diallo van Manchester United, maar nadat deze geblesseerd raakte, werd er doorgeschakeld naar het Arsenal-talent.