'Sandler én Dilrosun kunnen negende en tiende Nederlander in Ligue 1 worden'

'Sandler én Dilrosun kunnen negende en tiende Nederlander in Ligue 1 worden'

31-08-2021 11:18 Laatste update: 11:50
16

Javairô Dilrosun en Philippe Sandler worden op Deadline Day in verband gebracht met een verhuizing naar Frankrijk. Girondins Bordeaux is in de markt voor Dilrosun, Sandler staat in de belangstelling van Troyes.

Een transfer is op dit moment het meest concreet voor Sandler. De verdediger uit Amsterdam staat volgens Franse media op het punt om de overstap te maken. Sandler staat onder contract bij Manchester City, waar hij geen uitzicht heeft op speelminuten. Hij speelde eerder bij Ajax, PEC Zwolle en Anderlecht. Troyes is hekkensluiter in Frankrijk.

Voor Dilrosun lonkt een overstap naar Bordeaux, dat op zoek is naar een opvolger van de talentvolle Yacine Adli, die gaat tekenen bij AC Milan. De onderhandelingen 'vorderen gestaag', meldt Foot Mercato dinsdag. Dilrosun, enkelvoudig Oranje-international, staat op een zijspoor bij Hertha BSC en werd eerder nog gelinkt aan Feyenoord. Bordeaux staat op de negentiende plaats in de Ligue 1.

Dilrosun en Sandler kunnen de negende en tiende Nederlander worden in de Ligue 1, naast Georginio Wijnaldum, Xavi Simons (beiden PSG), Sven Botman (Lille OSC), Marco Bizot (Stade Brest), Myron Boadu (AS Monaco), Justin Kluivert, Calvin Stengs en Pablo Rosario (allen OGC Nice).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s