'PSV verrast en meldt zich in Frankrijk voor onderhandelingen over middenvelder'

'PSV verrast en meldt zich in Frankrijk voor onderhandelingen over middenvelder'

31-08-2021 11:35
118

PSV heeft zich volgens RMC Sport in Frankrijk gemeld voor een aanvallende middenvelder van Angers SCO. Angelo Fulgini (25) komt mogelijk naar Eindhoven.

Fulgini is een Frans-Ivoriaanse middenvelder, die sinds 2017 uitkomt voor Angers. De voormalige jeugdinternational is sinds de start van het seizoen 2020/2021 een vaste waarde bij de nummer twee van de Ligue 1. Dit jaar was hij goed voor één assist.

Het Franse medium RMC schrijft dinsdag op Deadline Day dat PSV in onderhandeling is met Angers om Fulgini over te nemen. Overeenstemming is er nog niet. Het is nog niet duidelijk welke rol PSV in gedachten heeft voor Fulgini. Ook CSKA Moskou zou interesse hebben.

Het Eindhovens Dagblad meldde dinsdagochtend dat PSV naast Benfica-spits Carlos Vinícius nog een middenvelder aan de selectie overweegt toe te voegen. Ritsu Doan is één van de spelers die nog zouden kunnen vertrekken.

PSV kwam deze zomer al vroeg ter zake met oog op de Europese kwalificatie: Joël Drommel (FC Twente), André Ramalho (Red Bull Salzburg), Marco van Ginkel (Chelsea), Davy Pröpper (Brighton) en Philipp Mwene (FSV Mainz) kwamen naar Eindhoven.