Update: 'Haps gaat tekenen in Italië, Feyenoord ontvangt half miljoen euro'

Update: 'Haps gaat tekenen in Italië, Feyenoord ontvangt half miljoen euro'

31-08-2021 11:45 Laatste update: 13:49
130

Ridgeciano Haps kan Feyenoord op de slotdag van de transfermarkt nog gaan verlaten. Feyenoord Transfermarkt meldt in navolging van Italiaanse media dat de linksback op de radar staat bij Venezia.

Het zou gaan om een definitieve transfer, zo valt te lezen op de website van transferjournalist Gianluca Di Marzio. Feyenoord Transfermarkt onderstreept dat en zegt dat Haps de mogelijkheid heeft om naar de Serie A over te stappen. Bij Venezia zou de linkervleugelverdediger samen kunnen komen te spelen met Dennis Johnsen, Tyronne Ebuehi en Niki Mäenpää, die alle drie een verleden in Nederland hebben.

Haps kan vertrekken bij Feyenoord omdat hij de strijd op linksback heeft verloren van Tyrell Malacia. Door blessures en twijfels was de 28-jarige Utrechter, die in 2017 nog voor zes miljoen euro over werd genomen van AZ, nooit de onomstreden man op linksback. Toch kwam Haps in ruim vier seizoenen bij de Stadionclub tot 72 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij vijf doelpunten wist te maken.

Update: Ridgeciano Haps maakt de overstap naar Serie A-promovendus Venezia. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio ontvangen de Rotterdammers een half miljoen euro. Dat bedrag kan nog oplopen door bonussen, maar met hoeveel is niet bekend.