Groningen is niet te stoppen: Duarte is derde Deadline Day-aanwinst

Groningen is niet te stoppen: Duarte is derde Deadline Day-aanwinst

31-08-2021 12:10
43

Laros Duarte heeft Sparta achter zich gelaten en voor vier jaar getekend bij FC Groningen. Dat maakt de Trots van het Noorden dinsdag bekend via de officiële kanalen. De middenvelder is alweer de derde speler die op Deadline Day gepresenteerd wordt.

Eerder werden Sebastian Tounekti en Yahya Kalley al gepresenteerd en om 12.00 uur was het de beurt aan Duarte om officieel aan het grote publiek voorgesteld te worden. De middenvelder komt over van Sparta en zal tot medio 2025 onder contract staan in Euroborg. De 24-jarige Duarte moet Azor Matusiwa, die naar Stade Reims lijkt te gaan vertrekken, doen vergeten.

Wedden

Meer odds

Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van Groningen, wilde de Rotterdammer heel graag hebben. "Laros is een goede, allround middenvelder met al de nodige ervaring in het betaalde voetbal. Zijn talent in combinatie met zijn leeftijd maakt dat hij in onze ogen perfect past in de visie die wij hebben op de ideale leeftijdsopbouw van een spelersgroep. Wij denken dat Laros nog stappen kan zetten in zijn ontwikkeling en dat hij verder kan groeien in Groningen."